Service

Account Voordelen
Account Voordelen

Je kunt bij ons bestellen als gast of door in te loggen op je account.
Wanneer je regelmatig onze webwinkel bezoekt, maak dan een account aan door je gegevens te registreren. Klik rechtsboven aan de webpagina op Inloggen.
Hierna profiteer je van de volgende voordelen:

De voordelen van inloggen
- Je naam/adresgegevens worden bij elke bestelling automatisch voor je ingevuld. Dat scheelt in tijd!
- Onder Ledenomgeving heb je inzicht in je bestelgeschiedenis en bestelstatus. Ook kun je via de bestelgeschiedenis eerder bestelde producten gemakkelijk terugvinden en opnieuw bestellen.
- Je kunt een verlanglijst met artikelen samenstellen die je op een later tijdstip wilt bestellen. Je verlanglijst blijft ook na uitloggen bewaard en kan bij een volgend bezoek worden aangepast of door een muisklik worden besteld.
- Ook kun je een publieke verlanglijst aanmaken die je kunt delen met familie en vrienden. Leuk als kadolijst voor je verjaardag! Maak een lijst aan en selecteer de gewenste producten uit je prive verlanglijst om toe te voegen aan je publieke verlanglijst.  Via een e-mail kun je familie en vrienden op de hoogte brengen van je wensen. Met door jou ingevoerde inlogcodes (speciaal voor deze verlanglijst!) kunnen zij je wensen bekijken en bestellen.

Registreren, hoe werkt het?
- Ga naar Inloggen rechtsboven aan de pagina en klik op registreren.
- Vul bij Inlognaam en Wachtwoord zelfgekozen codes in. Let op: bewaar de codes op een veilige plek. Het is niet mogelijk om onder dezelfde adresgegevens een tweede account aan te maken.
- Vul bij de adresgegevens eenmalig het factuuradres in. Wil je de bestelling naar een ander adres laten verzenden dan kun je dit per bestelling in de bestelprocedure wijzigen.

Inlogcodes kwijt?
- Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt van ons de nieuwe inlogcodes per e-mail.

Wij hanteren het factuur- en afleveradres zoals ten tijde van registratie aan ons kenbaar is gemaakt. Bij tussentijdse adreswijziging dien je de wijzigingen door te voeren bij ledenomgeving. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het foutief afleveren van goederen indien de gegevens niet correct zijn ingevoerd.Privacy Policy - volgens onze Algemene Leveringsvoorwaarden

Metalclay.nl is onderdeel van Non!Soesa Creatief

Artikel 14 – Persoonsgegevens
14.1 De gegevens die door de koper worden verstrekt, worden door Metalclay.nl vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden: het verwerken van de bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres en het bevorderen van de gebruikersvriendelijkheid van de site.
14.2 Het kunnen doen van (persoonlijke) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie via nieuwsbulletins geschiedt enkel en alleen indien u hiervoor zelf toestemming heeft verleend middels het abonneren op onze nieuwsbrief.
14.3 Metalclay.nl neemt de van toepassing zijnde privacyregel- en wetgeving in acht.
14.4 Metalclay.nl verstrekt geen klantgegevens aan derden.
Inlogcodes kwijt?

Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt de codes per e-mail.
 
 
Woorden overtypen ter controle
Om misbruik te voorkomen verzoeken we u deze woorden over te typen.