Service

Betalen
BETALEN

wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:Bankoverschrijving

Ten name van Non Soesa in Sint Michielsgestel onder vermelding van je ordernummer.
Wij verzoeken je het bedrag binnen 5 dagen na orderdatum aan ons te voldoen. Indien wij het bedrag na 7 dagen niet hebben ontvangen, vervalt automatisch de order.
Je bestelling wordt verzonden zodra het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

IBAN: NL19 INGB 0009 6798 90
BIC: INGBNL2A
Veilig Internetbankieren (NL) via uw eigen bank

Je betaling wordt direct verwerkt waardoor je bestelling snel kan worden afgehandeld.  iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers       
Betaal gemakkelijk, snel en veilig online met PayPal / creditcard

Hiervoor wordt je automatisch doorgelinkt naar de PayPal betaalpagina. Voor betaling via PayPal hoef je zelf geen PayPal account te hebben.
Je betaling wordt direct verwerkt waardoor je bestelling snel kan worden afgehandeld.
Ons PayPal betaaladres: info@metalclay.nl

Multisafepay - Creditcard - Bankoverboeking - iDEAL


MultiSafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten. MultiSafepay, al ruim 14 jaar een betrouwbare partner in online betalen, is uitgegroeid tot het ultieme betaalplatform voor webshops. Met meer dan 8.000 klanten en 800.000 account-houders is MultiSafepay Nederlands snelst groeiende online betaaldienstverlener. Voor meer informatie over Multisafepay kunt u terecht op www.multisafepay.com

LET OP: Als je voor het eerst een betaling gaat verrichten via MultiSafepay dan dien je je te registreren als klant (account-houder). Dit is een extra veiligheidsmaatregel. Wanneer je eenmaal een account-houder bent volstaat je emailadres en zelfgekozen wachtwoord.

Selecteer tijdens het betaalprocess de betaalmethode MultiSafepay (rondje aanvinken), vervolgens kun je kiezen uit de onderstaande Nederlandse betaalmethoden:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankier kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving

Heb je geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kun je ook via een bankoverschrijving betalen. Je ontvangt na het plaatsen van de order automatisch een email met daarin alle gegevens die je nodig hebt om de bankoverschrijving in orde te maken. Zodra je betaling door ons is ontvangen, nemen wij je order in behandeling. Let op: Wij annuleren automatisch je order wanneer het order bedrag niet binnen 7 kalenderdagen op onze rekening is bijgeschreven.

MasterCard of VISA

Indien je kiest voor een betaling met creditcard, dien je tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij je bestelling direct in behandeling nemen.

Als je koopt vanuit een ander land dan Nederland kun je ook gebruik maken van: Giropay, Sofort Banking en Mister Cash.

Verzending vindt plaats nadat de betaling heeft plaatsgevonden.