Service

Klachten | Retouren
Klachten | Retouren

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@metalclay.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Bedenktijd en retouren (afkoelingsperiode)

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht dien je de retourzending vooraf aan te melden via info@metalclay.nl of door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te verzenden.

Je retourzending dient vergezeld te gaan met het ingevulde formulier voor herroeping, dat je hier kunt downloaden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgesloten van retourneren:
- bederflijke goederen
- losse tijdschriften (zonder abonnement)
- producten die in opdracht - overeenkomstig de specificaties van de koper - zijn vervaardigd


Retouradres:
Metalclay.nl
Laurierstraat 49
5271 KJ  Sint-Michielsgestel

T. +31 (0)73 5516676
E. info@metalclay.nl


lees hier meer over je rechten bij kopen op afstand

Retourneren

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in om je retourzending aan te melden.
 
Opmerking:
 
Woorden overtypen ter controle
Om misbruik te voorkomen verzoeken we u deze woorden over te typen.